ICT Oplossingen

ICT management

 

Adviseren en ondersteunen van praktijken bij het behalen van het maximale rendement uit hun organisatie mede door de inzet van digitale middelen. Wij beschikken over specialisten die uw organisatie met hun kennis van ICT en Multimedia verder kunnen helpen. Specialisten met ervaring, kennis en kunde op diverse niveaus en ervaring binnen de mondzorg.

 

Alle kennisgebieden die nodig zijn om uw organisatie nog succesvoller te maken of om weer succesvol te worden.

Onze teams zijn in staat om snel en planmatig te ontwikkelen tegen een transparantie kostenindicatie

 

Applicatie ontwikkeling Interim-management Praktijk optimalisatie

 

Applicatie ontwikkeling

Wij beschikken over de kennis en expertise om digitale applicaties te bedenken, te ontwerpen en te bouwen. Dit kan vanaf een nulpunt maar wij kunnen ook aanhaken op reeds bestaande oplossingen.

 

Interim-management

Onze specialisten kunnen ook ingeschakeld worden als extern adviseur of als procesbegeleider. Technische ontwikkelingen gaan snel en zeker voor kleine en kiddel-grote praktijken is het lastig om deze bij te houden. Daarom is het goed om een externe specialist te betrekken bij ICT vraagstukken.

Social Media Marketing

 

Social Media marketing is een populaire marketing techniek. Internet is overal bereikbaar en middels de ⅘ G netwerken is informatie snel overal bereikbaar. Daarnaast bezitten steeds meer mensen hebben een smartphone en vinden steeds meer aankopen plaats via de telefoon. Veel praktijken beginnen met het inzetten van social media zonder duidelijk te hebben wat zij willen bereiken en via welke social media kanalen.

 

Inzetten van Social media is een middel en geen doel. Een slecht opgezette social media strategie kan uw praktijk beschadigen. Het is dus verstandig vooraf een strategie te bepalen en de middelen te kiezen die hierbij passen.

 

Onze social media specialisten helpen u graag.

 

Inzetten van social media

Social Media Marketing is een techniek waarbij social media ingezet kan worden met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Social Media Marketing kan leiden tot hogere loyaliteit, klanttevredenheid, merkvoorkeur en uiteindelijk financiële doelstellingen realiseren. Echter is het een middel en geen doel. Het moet dus alleen ingezet worden als het bedrijf en de markt hiervoor geschikt zijn. Daarnaast moet ook voldaan worden aan een aantal factoren alvorens de communicatie succesvol is.

 

Onze social media specialisten helpen u graag.

Waarom Social Media Marketing?

Social Media Marketing is een prima manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan platte verkoop na te streven. Loyaliteit, klanttevredenheid en het creëren van een merkvoorkeur zijn doelen die bedrijven proberen na te streven door Social Media in te zetten. Volgens onderzoek blijkt Social Media Marketing, mits goed ingezet een goedkope manier om deze doelen te realiseren. Daarnaast is het een van de best meetbare marketing technieken.

 

5 tips voor een succesvol Social Media Marketing

Succes van het inzetten van Social Media Marketing is afhankelijk van een aantal factoren.

 1. Consumenten maar ook leidinggevenden identificeren zich met bedrijven die dichtbij hen staan. Dat wil zeggen dat men zich met het bedrijf kan identificeren. Om dit te bereiken moet de boodschap echt en eerlijkheid zijn.
 2. Sociale media moet een centraal onderdeel van de marketingactiviteiten worden. Integratie binnen het totale marketingbeleid is dus van belang.
 3. De activiteiten dienen uitgevoerd te worden door een team met social media ervaring. Je kunt niet zomaar social media gaan doen.
 4. Social Media Marketing dient te lopen over verschillende kanalen. Het is een totaal plaatje, niet alleen Facebook en/of Twitter.
 5. Social Media Marketing niet voor elke branche, bedrijf of bedrijfscultuur weggelegd. Dat is niet erg want het is slechts een middel, er zijn ook andere marketing activiteiten die resultaat boeken. Het is wel belangrijk van te voren te weten of uw bedrijf, dienst of product geschikt is voor social media.

 

Algemeen Interim-management

Soms is het belangrijk om bij bedrijfsmatige vraagstukken iemand met ervaring van buiten de eigen organisatie te betrekken. De voordelen voor de organisatie zijn:

 

 • Snelle beschikbaarheid;
 • Lagere verbondenheid, waardoor het makkelijker is impopulaire beslissingen te nemen;
 • Objectieve blik, zonder vooroordelen en geschiedenis;
 • Ervaring en kennis vanuit andere bedrijfstakken.

 

Waarmee kunnen wij u helpen?.

 

 • Aansturen en ondersteunen van teams cq de onderneming;
 • Aandragen van verbeterpunten op algemeen en/of vaktechnisch niveau;
 • Advisering van management;
 • Doorvoeren van specifiek beleid (bijvoorbeeld tijdelijke projecten zoals:
  • Optimalisatie organisatie;
  • Procurement op inkoop;
  • Verandertrajecten;
  • Bezuinigingen;
  • Personeelsreductie;
  • enz……
Spring naar toolbar