Kosten

Om de kosten van een juridisch juiste afhandeling te waarborgen, bedragen de jaarlijkse kosten voor het onderbrengen van uw klachtenregeling bij Tandarts Support 409 euro excl BTW.

Wanneer je in een lopend jaar lid wordt en dit via de aanmeldknop doet betekent dat je voor het gehele kalenderjaar voorzien bent van de klachtenregeling. Aanmeldingen via de “aanmeldknop” kunnen, gezien het direct ingaande karakter, niet ongedaan worden gemaakt (ZIE ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN).

Ben je student en wordt je tijdens je studie lid, dan kom je in aanmerking voor de extra studentenregeling. Ben je net afgestudeert en meldt je jezelf aan vóór 30 juni van het lopende jaar kom je ook in aanmerking voor een kortingsregeling.

Per jaar zal gekeken worden of de kosten van deelneming aan de klachtenregeling bij Tandarts Support verder omlaag kunnen. Het gaat tandarts Support er immers om kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs.

Opzeggen: deelname loopt per kalenderjaar en is tussentijds niet opzegbaar. Wanneer wenst te worden opgezegd dient dat minimaal 1 maand voor het eindigen van het jaar bij Tandarts Support binnen te zijn doormiddel van een aangetekend schrijven.

Spring naar toolbar